Nu de nieuwbouwwoningen en de renovatie van de woningen in de Staatsliedenbuurt bijna klaar zijn, wordt er gewerkt aan de straten en het groen in de wijk. We noemen dat het openbaar gebied. Als deze werkzaamheden klaar zijn, staat er een prachtige wijk waarin iedereen met plezier woont, leeft en speelt. Een wijk om trots op te zijn!

Op deze afbeelding ziet u in welke week er waar wordt gewerkt. We zijn hierin wel afhankelijk van het weer en onvoorziene omstandigheden. Ook zijn we voor een aantal werkzaamheden afhankelijk van anderen die in het gebied aan het werk zijn. We proberen met deze partijen afspraken te maken en de projectplanning hierop af te stemmen. Het niet nakomen van de gemaakte afspraken door deze partijen kan ervoor zorgen dat de werkzaamheden langer duren of dat een straat meerdere keren wordt open gegraven.

Natuurlijk kan het zijn dat de werkzaamheden voor enige ongemakken zorgen. We proberen dit zoveel mogelijk te beperken. Als u er toch last van heeft, neem dan contact op met Tablis Wonen (info@tabliswonen.nl of 0184 44 48 44).